آموزش, نرم افزار کنترل و ردیابی موبایل

ایمنی فرزندان در اینترنت | چگونه در سال 2020 در اینترنت ایمن بمانیم

Rate this post

ایمنی فرزندان در اینترنت – امروزه اینترنت یکی از بهترین مکان ها برای سرگرمی و وقت گذراندن کودکان و فرزندان می باشد. اینترنت فرزندانمان را از دنیای امروزی آگاه کرده و آنها را همواره از اتفاق های گوناگون مطلع و حتی سرگرم می کند. اما برای بهره مندی از این دنیای فوق العاده حرفه ای و اعتیاد آور، باید والدین این راهم به فرزندان خود آموزش دهند که چگونه در این دنیای بسیار بزرگ و ناشناس ایمن بمانند.

ایمنی فرزندان در اینترنت با 8 راهکار بسیار مفید

در این مطلب 8 نکته بسار مهم ایمنی فرزندان در اینترنت را به خانواده ها آموزش می دهیم که چگونه باید این موارد را به فرزندان آموخته و  از امنیت فرزندان خود در اینترنت و شبکه های اجتماعی به صورت کامل محافظت کند.

1. اطلاعات شخصی خود را محدود نگه دارید

هنگام ارسال عکس در اینستاگرام، تلگرام، فیس بوک و یا هر بستر شبکه اجتماعی دیگر ، نهایت احتیاط را تمرین کنید. هر چیزی را که ممکن است نام و نام خانوادگی و اطلاعات شخصی و خانوداگی شما را صادر کند را هرگز ثبت و یا ارسال نکنید. هرگز قبول نکنید که با دوستان آنلاین خود ملاقات کنید. شما تصوری ندارید که آنها چه کسانی هستند. در تمام شبکه های اجتماعی ایجاد یک حساب کاربری بسیار آسان و بی دردسر است و دنیای اینترنت پر از حساب های جعلی و دروغین است. بزرگسالان می توانند به عنوان کودکان مطرح شوند و از شما اطلاعات حساس درخواست کنند. همیشه مراقب باشید و از داده های خصوصی خود در رسانه های اجتماعی محافظت کنید.

2. قبل از ارسال هر چیزی خوب فکر کنید

از ارسال هر تصویر، فیلم، اطلاعات کاملا شخصی و خصوص و چیز دیگری جدا خودداری کنید. زیرا پس از به اشتراک گذاشتن موارد گفته شده شما دیگر هیچ گونه دسترسی و کنترلی در مورد موارد ارسال شده ندارید. شما هرگز نمی دانید چه کسی آن ها را خواهد دید. همین مورد در مورد سیستم عامل هایی مانند Snapchat نیز صدق می کند. ممکن است این برنامه ها در ظاهر ایمن تر به نظر برسند، زیرا ارسال پست ها به صورت طولانی مدت بر روی آنها باقی نمی ماند. اما هر کسی می تواند از فیلم ها و تصاویر شما عکس (اسکرین شات) گرفته و بصورت دلخواه از آنها سوء استفاده کند. اکنون شما در این دام گرفتار خواهید شد و هیچ گونه کنترلی برای آنچه که اتفاق افتاده است را نخواهید داشت.

3. یادگیری مرور راحت

اگر زیر 13 سال سن دارید، در هیچ وب سایتی حساب کاربری ایجاد نکنید. قانون بین الملل، ثبت نام افراد زیر 18 سال را بصورت کامل منع کرده است. اما اگر مجبور شدید که در پورتال آنها ثبت نام کنید ، باید بدانید که سیستم عامل های شبکه های اجتماعی در ابتدا تمام اطلاعات لازم جهت ثبت نام کاربران خود را بصورت کاملا واقعی درخواست می کنند. اما اگر اطلاعات خود را به دروغ  وارد کنید، ممکن است سیستم های هوشمند حساب شما را فسخ و یا مسدود کنند. تنها استثناهایی که وجود دارد وب سایت هایی است که برای کودکان طراحی شده اند.

از پاسخ دادن به پیام های افراد غریبه خودداری کنید. و هرگز سعی نکنید به صورت حضوری با دوستان آنلاین خود دیدار کنید. ممکن است دوست شما قابل اعتماد به نظر برسند، اما او ممکن است یک شکارچی اطلاعات و یا فردی بسیار خطرناک باشد که سعی در فریب شما را دارد.

[quote color=”#ffffff” bgcolor=”#b51248″]هرگز در وب سایت های دوست یابی عضو نشوید و به انجمن های خصوصی ملحق نشوید و از همه مهمتر، درخواست های گوناگون و یا شرم آور افراد غریبه را هرگز نپذیرید.[/quote]

4- هنگام دانلود از اینترنت نهایت احتیاط را تمرین کنید

این شاید محبوب ترین تاکتیک در بین مجرمان سایبری باشد. آنها برای بارگیری نرم افزارهای مخرب یا برنامه های دیگر دقیقا مثل ماهیگیران ، کاربران غیرمجاز را با وعده های دروغین و مکارانه فریب داده و به سمت افکار شیطانی خود می کشانند. از بارگیری (دانلود) هر چیزی و از هر منبعی که به آن اطمینان ندارید ، جدا خودداری کنید.

5. رمزهای عبور بسیار قوی ایجاد کنید

گذرواژه ای را ایجاد نکنید که هر شخصی بتواند آن ها را به راحتی حدس بزند. اطمینان حاصل کنید که کلمات عبور شما بسیار قوی و ایمن هستند. حداقل طول توصیه شده یک گذرواژه (رمزهای ورود) بین 8 تا 12 حرف است. اما برخی از وب سایتهای معتبر برای ایجاد حساب کاربری شما را مجبور به ایجاد گذرواژه های قوی می کنند. شما می توانید از هر گذرواژه ای برای حساب خود استفاده کنید و انتخاب شما هر چه که باشد ، آن را حتما به ترکیبی از اعداد ، حروف و نمادها تبدیل کنید. به این ترتیب دسترسی هکرها را برای حدس زدن و یا پیدا کردن گذرواژه (رمز عبور) بسیار مشکل و حتی غیرممکن خواهید کرد.

6. فقط از وب سایت های معتبر خرید کنید

هنگام خرید آنلاین ، باید اطلاعات حساسی چون شماره کارت، رمز دوم، تاریخ کارت و CVV2 را در سایت ها و درگاه های بانکی ثبت کنید. این اطلاعات بسیار مهم دقیقا همان چیزی است که مجرمان سایبری به دنبال آن ها هستند. حتما از وب سایت های بسیار امن خرید آنلاین داشته باشید و بخاطر داشته باشید که فقط از وب سایتهایی که با https شروع می شوند خریدتان را انجام دهید.

7. شبکه اینترنت وای فای WIFI خانگی خود را ایمن کنید

از رمزهای عبور شبکه پیچیده استفاده کرده و از شبکه خانگی خود محافظت کنید. اما در این خصوص فقط والدین می توانند به فرزندان و امنیت آن ها کمک کنند. بخاطر داشته باشید که تمام ارائه دهنده های خدمات مخابراتی و شرکت های اینترنتی ISP های شما، دستورالعمل های مفصلی را در این رابطه به افراد ارائه می دهند. تنها کاری که باید انجام دهید این است که از تمام دستورات امنیتی آنها پیروی کنید.

8. هنگام ملاقات با اشخاص اینترنتی بسیار مراقب باشید

بسیاری اوقات وقتی با شخصی بصورت آنلاین (اینترنتی) ملاقات می کنید ، شک نکنید که آن ها واقعاً افراد واقعی نیستند. رسانه های اجتماعی بستری است که در آن می توانید بسیاری از پروفایل های جعلی را پیدا کنید. این پروفایل ها اکثرا به دنبال کلاهبرداری، سو استفاده و حتی به دنبال سرقت اطلاعات شخصی شما هستند. بخاطر داشته باشید که در استفاده از زندگی اجتماعی خود همانند زندگی واقعی خود بسیار مراقب باشید.

ایمنی فرزندان در اینترنت با استفاده از برنامه های کنترل و نظارت بر گوشی موبایل با نرم افزارهای کنترل و ردیابی مخفی گوشی موبایل

ایمنی فرزندان در اینترنت با استفاده از برنامه های کنترل و نظارت بر گوشی موبایل با نرم افزارهای کنترل و ردیابی مخفی گوشی موبایل

ایمنی فرزندان در اینترنت با استفاده از برنامه های کنترل و نظارت بر گوشی موبایل

تمام موارد بالا، گشت و گذار در اینترنت، چت و گفتگو با دیگران و حتی قوانین سایبری؛ به نظر نمی رسند که هر زمانی نتایج مطلوب را به وجود آورند و شما والدین عزیز هرگز نمی توانید بصورت لحظه به لحظه و 24-7 در کنار فرزندان خود باشید. در چنین مواردی بهترین راه حل استفاده از برنامه های کنترل فرزندان توسط والدین می باشد. نرم افزارهای بسیار حرفه ای و ایمن سامانه همیار جی پی اس ، برای کنترل و نظارت دقیق بر رفتارهای مجازی فرزندان می باشند و سرپرست خانواده می تواند با استفاده از این نرم افزارهای حرفه ای، فرزندان خود را در مقابل افراد بیگانه و خطرناک محافظت کند که این برنامه های پیشرفته مزایای زیر را به والدین ارائه می دهد:

نظارت بر فعالیت های آنلاین فرزندتان : نرم افزارهای همیار جی پی اس بصورت کامل بر روی دستگاه فرزند شما پنهان می ماند. و هر فعالیتی را که فرزندان با دستگاه خود انجام می دهند را بصورت لحظه به لحظه ثبت می کنند.

نظارت بر رسانه های اجتماعی: به شما امکان می دهد تا تمام فعالیتهای فرزندانتان را در رسانه های اجتماعی نظارت کنید. شما حتی می توانید لیست تمام مخاطبین فرزند خود را مشاهده کنید و نوع پیامهایی را که ارسال و یا دریافت می کند را بصورت آنلاین  و زنده نظارت کنید.

مسدود کردن وب سایتهای نامناسب: همانطور که در بالا گفته شد ، برنامه شما را از تمام وب سایتهایی که فرزندتان در طول روز از آنها بازدید کرده است مطلع می کند. این ایده ای راجع به مطالبی که وی مشاهده کرده است به شما می دهد و اگر سایت غیر اخلاقی و خطرناکی وجود داشته باشد را می توانید از راه دور بلاک کنید.

[button width=”full” color=”custom” link=”https://hamyargps.com” size=”big” align=”center” target=”_blank” textcolor=”#eeee22″ texthcolor=”#ffffff” bgcolor=”#063582″ hoverbg=”#40a000″ icon=”momizat-icon-box-add” icon_color=”#ffffff”]دانلود برنامه کنترل و ردیابی گوشی[/button]

اینترنت خطرات ایجاد می کند. اما این به کسی حق نمی دهد که کسی را از آن جدا و بیگانه کند. بگذارید فرزند شما در دنیای مجازی مطالب و آموزش های بسیاری یاد بگیرد و از زندگی شیرین خود لذت ببرد. تنها کاری که شما والدین عزیز باید انجام دهید این است که به آنها را از خطرات این دنیای خطرناک آگاه کنید. هنگامی که شما این کار را انجام می دهید ، اکنون به فرزند خود کمک کنید که بسیاری از رفتارهای امنیتی را از شما بیاموزد و سعی در ایمن نگه داشتن اطلاعات و هویت شخصی خودتلاش کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *